Venecuelanka proglašena za Mis Univerzuma

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on November 10, 2013 9:25 am

 

Mis Venecuele, dvadesetpetogodišnja televizijska voditeljka Gabrijela Isler, pobedila je na izboru “Mis Univerzum” održanom u Moskvi. Prvom pratiljom proglašena je Mis Španije, a druga je Mis Ekvadora.

Od 86 takmičarki, žiri je odabrao TV voditeljku Mariju Gabrijelu Isler (25) za novu Mis univerzuma.  Ona je treća predstavnica Venecuele za šest godina koja je pobedila.

Mis Univerzuma 2013

U finalu su bile još predstavnice Španije, Filipina, Velike Britanije, Indije, Brazila, SAD-a, Ukrajine, Ekvadora i Dominikanske republike. Naša predstavnica Ana Vrcelj nije se plasirala u prvih 15 takmičarki.

Dijamantsku krunu Venecuelanki je predala prošlogodišnja pobednica Amerikanka Olivija Kulpo, javio je AFP.

Olivija Kulpo se pre toga pojavila na pisti noseći beli kupaći kostim okićen dijamantima, rubinima i smaragdima za koji su organizatori rekli da vredi milion dolara. Jedan od voditelja ceremonije Amerikanac Tomas Robert rekao je da “taj kupaći kostim putuje uz celodnevno obezbeđenje”.

Robert, koji je takmičenje vodio uz bivšu članicu britanskog benda “Spice Girls” Melani Braun, posvetio je šou žrtvama i ugroženima od tajfuna na Filipinima.

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
mleko
Mleko štiti od dijabetesa

  Prirodni sastojak mleka i mlečnih prerađevina može da smanji rizik od razvoja dijabetesa tipa 2, pokazalo je novi istraživanje...

Close