Ljubomorni Kapisoda ubio Kseniju, pa sebe (video)

Aktuelno, Najsvežije vesti, Vesti — By on March 17, 2010 11:34 am

Užasna tragedija zadesila je porodicu Pajčin i Kapisoda. Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko Filip Kapisoda nađeni su sinoć mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u Beogradu. Njihova beživotna tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Prema nezvaničnim informacijama, Ksenija je na temenu imala dve povrede, najverovatnije od udaraca. “Ksenijino telo je nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj – to može da ukaže da je Filip ubio Kseniju, a potom pucao sebi u glavu. Tela poznate pevačice i manekena pronašla je njena majka Ljubica u svom stanu na Voždovcu.

Prema rečima Gorana Stoičevića Karamele, koji je bio najbolji prijatelj Ksenije Pajčin, policija je dolazila u nedelju uveče u stan pevačice nakon što je javljeno da je došlo do sukoba između njih. “Tada su se svađali, dolazila je policija, pa sam i ja došao da ih mirim. Sinoć smo se dopisivali do dva sata. Svađali su se jer je Filip bio veoma ljubomoran. Bilo joj je teško, plakala je… Trebalo je danas da se vidimo, jer je mom sinu rođendan, ali.. “,priča u šoku Karamela. Prijatelji su tokom celog dana pokušavali da ih dobiju preko mobilnog, ali se oni nisu javljali.

Osim Ksenijinog bliskog prijatelja Karamele, na mesto tragedije su ubrzo došli i pevačica Goga Sekulić, njen stilista i najbliži prijatelj Bane Dević i druge ličnosti. Na mestu nesreće okupilo se i dosta građana.

Pogledajte video:

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Najsvežije vesti stigle su do glavne urednice Tatypolitan-a. Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda pronađeni su večeras...

Close