Leona Luis i vanzemaljci

Aktuelno, Muzika, Najsvežije vesti, Psssttt....Trač, Zabava — By on December 15, 2009 5:47 pm

Leona Luis1Magazin OK preneo je da je poznata pevačica Leona Luis izjavila da veruje u postojanje vanzemaljaca i da su oni jedini koji bi mogli da spasu našu planetu Zemlju.

“Toliko smo štete naneli da se plašim da svet prvo treba da nestane pa da počne iz početka”, rekla je pevačica najpoznatija po hitu “Bleeding Love”. “Sledeći stanovnici naše planete učiće na našim greškama. Ljudi su suviše sebični da bi prestali da rade stvari koje su izazvale sadašnje globalno zagrevanje. Univerzum je, međutim, isuviše veliki da bismo mi bili jedina živa bića”, rekla je pevačica.

Leona Luis, koja peva glavnu numeru naučno fantastičnog ostvarenja “Avatar” Džejmsa Kamerona, “I See You”, navela je i da se nada da će sresti nekog vanzemaljca, pogotovo ako je kao Na’vi iz “Avatara”. “Nadam se da su vanzemaljci kao Na’vi. Zaista mi se svidjaju. Oni se brinu o stvarima za koje se i ja brinem, prirodu, planetu, životnu okolinu”.

A mi kažemo-Blago tebi Leona kada ti voliš brižne vanzemaljce.

Tags: , , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Red Hot Chili Peppers ostaju bez gitariste

    Kako objavljuje muzički magazin NME, Džon Frušante napustio je bend Red Hot Chili Peppers. Džon Frušante (39) napustio je bend...

    Close