Otkazan večerašnji besplatan koncert Jelene Karleuše

Psssttt....Trač, Zabava — By on June 16, 2013 5:10 pm

 

Jelena Karleuša večeras neće održati besplatan koncert na Ušću, kako je sinoć obećala svojim fanovima zbog tehničkih problema koji su od obećanog spektakla napravili fijasko.

Raka Marić, koji je bio zadužen za organizaciju i tehničku podršku Jeleninog koncerta, kaže da se koncert neće održati jer “puno stvari treba odraditi”.

“Mnogo toga ima da se uradi, počev od opreme, obezbeđenja, prijave koncerta policiji. Ne može se samo reći pevaću i sutra i prekosutra”, rekao je Marić.

Firma “Sky Music”, koja je rentirala opremu za koncert Jelene Karleuše na Ušću u subotu (a i za nedelju), ističe da ne snosi nikakvu odgovornost za to što na LED ekranima nije emitovano ono što je bilo planirano.

“S obzirom na to da je da je u pojedinim medijima objavljeno da je na koncertu Jelene Karleuše na Ušću bilo problema sa tehnikom, konkretno sa LED ekranima, ovom prilikom naglašavamo da su ekrani bili potpuno ispravni kao i sva tehnika koja je funkcionisala besprekorno, kako na svim tehničkim probama, tako i na samom koncertu”, navedeno je u saopštenju “Sky Music”.

Iz te firme su istakli da odgovornost za neemitovanje sadržaja na ekranima, koji su, kako je navedeno, bili potpuno ispravni, ima “isključivo kreativni tim Jelene Karleuše, koji je bio zadužen za režiju i puštanje video materijala”.

Neposredno posle ovog saopštenja, usledila je i dopuna “Sky Musica”: “Hvala na pitanjima u vezi sa celim slučajem, ali ne želimo da upiremo prstom ni u koga, samo da istaknemo da je naša tehnika radila savršeno i da što se nas tiče koncerta neće biti večeras”.

Pevačica je rekla da tehnički tim želi da joj planirani spektakl ne uspe, kao i da je ona jača od svih nedaća. Zato je usred koncerta odlučila da ponovi nastup dan kasnije, odnosno u nedelju uveče, potpuno besplatno.

“Ako treba da ponovim pet puta, ponoviću, dok ne uspe”, poručila je ona.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Bounty frappe
Bounty frappe

  Potrebno: 1,5 dl mleka 1,5 dl soka od ananasa po 2 kugle sladoleda od vanile i sladoleda od čokolade...

Close