Kim Kardašijan: Prebrzo sam se udala

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on January 10, 2012 1:20 pm
Kim Kardašijan

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan priznala je u svom rijalitiju “Kourtney and Kim Take New York” da je u brak sa košarkašem Krisom Hamfriesom ipak ušla malo prebrzo. TV zvezda je zahtev za razvod braka predala u oktobru prošle godine i to samo 72 dana nakon što se udala.

Kim je otkrila kako je odlučujuće prosvetljenje doživela u Dubaiju, gde je bila sa majkom Kris Džener.

“Moje srce mi je reklo da sam ipak malo prebrzo uletela u brak. Dok sam bila s mamom u Dubaiju, osetila sam da mi je ogroman teret pao sa leđa. Kad sam bila daleko od muža – ponovo sam postala ja. I sad uživam u tom osećaju”, rekla je Kim kojoj život u braku nije bio onakav kakvim ga je zamišljala.

“U toj je vezi postojalo nešto što nije bilo u redu. Saznala sam puno stvari o njemu koje nisam znala ranije. Život u braku s njim nije bio ono što sam zamišljala”, rekla je ona o svom bivšem mužu.

Inače, starleta se navodno u poslednje vreme često telefonski čuje sa svojim bivšim dečkom Redžijem Bušem, ali od pomirenja neće biti ništa.

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
EU odlučuje o sankcijama Iranu 23. januara

Ministri inostranih poslova zemalja EU održaće 23. januara sastanak kako bi doneli odluku o zabrani uvoza nafte iz Irana zbog...

Close