Ideje i pokloni za Dan zaljubljenih

Lifestyle, Najsvežije vesti, Zabava — By on February 13, 2010 12:31 pm
srcaDa li ste već isplanirali gde ćete ići i šta ćete raditi za Dan zaljubljenih? Teško vam je da pronađete pravi poklon za svoju voljenu osobu?
Ako već imate nešto u planu, blago vama, ali mnogo vas još nema ideju šta raditi za Dan zaljubljenih. Većina nas daje male poklone i već nam polako ponestaje ideja. Zato vam predlažemo nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi vam ovaj Dan zaljubljenih bio romantičan i nezaboravan.
Poklonite…sebe

Nabavite veliku kutiju, u koju se možete sakriti i angažujte prijatelje da vas dovedu tamo gde ćete se naći sa dragim. Obucite nešto neuobičajeno, tako da kad otvori kutiju bude iznenađen i da se nasmeje. Ako vam je to sa kutijom komplikovano, jednostavno obucite najseksipilnije donje rublje koje imati i omotajte oko sebe veliku crvenu mašnu – to će mu biti najlepši poklon.

Poklon korpa

Poklonite svom dečku/mužu korpu punu pića, koja obavezno mora imati i njegovo omiljeno vino ili pivo. Takođe možete dodati paket cigara i otmeni upaljač ukoliko puši. Ako ne pije alkohol, nađite neko bezalkoholno piće koje će mu se dopasti, pa dodajte još parfem ili muzički CD. Dodatno mu ulepšajte paket sa romantičnom porukom.

Romantična večera

Pozovite dečka kod sebe i pripremite mu posebnu večeru. Kako bi napravili romantični događaj, dekorišite sobu sa svećama, cvećem, prigušite svetla i pustite laganu muziku.

Ružine latice

Pospite ružinim laticama put od ulaznih vrata do spavaće sobe i tada ga dočekajte na krevetu, spremni za njegov dolazak. Pripremite kraj kreveta šampanjac i čokoladu za užitak.

kupkaZajedničko kupanje

Pripremite romantičnu kupku – u kupatilu upalite sveće, pustite laganu muziku i napunite kadu penušavom kupkom. Za potpuno opuštanje, posle kupke izmasirajte jedno drugo.

Iznenađenje sa balonima

Napišite porukice svom dragom na papiriće, poput “Volim te”, “Hvala ti”, “Značiš mi puno”… Zatim te papiriće smotajte, stavite u balone i tada ih naduvajte. Kad vaš dragi stigne, recite mu da pukne svaki balon i pročita vašu ljubavnu poruku iz njega.

Reprizirajte vaš prvi sastanak

Osim ako je bio totalni promašaj, verovatno prvi sastanak ima veliku sentimentalnu vrednost za vas oboje. Nema boljeg iznenađenja za Dan zaljubljenih od rekonstrukcije vašeg prvog zajedničkog sastanka. Idite u isti restoran, iznajmite film koji ste prvi put gledali zajedno, idite u bar gde ste se sreli, ili gde ste se već prvi put sreli. Ponovite prvi sastanak, čak ako je i bio loš, ali ovaj put popravite sve što vam se tada nije dopalo.

Pesme i sećanja

Ovo je jeftin način da se prisetite pesama koje vas podsećaju na događaje iz zajedničkog života. Snimite mu CD i svaki put kad ga čuje, misliće na vas.

srca2Čokoladna zabava

Ako oboje volite čokoladu, ovo može biti vrlo zabavna i seksi ideja. Napravite činiju čokoladnog pudinga i hranite jedan drugog. Pripremite ćebe na podu, u slučaju da se ovo razvije u igru hranom. Da bi sve začinili, svaki put kad nahranite jedno drugo, skinite po jedan komad odeće. Ovo vas može dovesti i do romantičnog zajedničkog tuširanja, pa pripremite sveće u kupatilu.

Ne morate izmišljati ništa ekstravagantno za Dan zaljubljenih. Sve što vam treba je malo truda i kreativnosti i stvorićete zajednički Dan zaljubljenih kojeg ćete se sećati zauvek.

Good luck ladies and gentlemen!

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Film ” Nine”

Mjuzikl o strastvenom reditelju u krizi (Daniel Day-Lewis) koji se suočava sa ženama svog života: Penélope Cruz, Marion Cotillard, Nicole...

Close