Brazilke i Australijanci najseksipilniji

Aktuelno, Lifestyle, Zabava — By on June 20, 2014 11:49 am

 

Ako pitate muškarce koje žene su najseksipilnije na svetu, mnogi od njih će kao iz topa ispaliti: “Brazilke!” Njihov odgovor je i potvrđen – one su najseksi žene na svetu, dok dame ne mogu da odole seksepilu Australijanaca.

Nova studija sajta MissTravel.com istraživala je stanovnici kojih zemalja su najatraktivniji na svetu, a u anketi su učestvovali pripadnici oba pola.

Kada vidite fotografije svih onih cica iz Brazila sa Mundijala ovih dana, jasno vam je i zašto muškarci misle da su stanovnice upravo ove zemlje najseksepilnije. Sa druge strane, dame nisu toliko oduševljene Brazilcima, njima su draži Australijanci.

Žene takođe vole Italijane, na trećem mestu po seksepilu su Englezi, zatim Španci, Amerikanci, Irci, dok su Brazilci tek na osmom mestu. Zatim slede Kanađani i Holanđani.

Što se tiče muškaraca, njima je seksepil latino dama izgleda neodoljiv. Pored Brazilki, koje su najseksi, na trećem mestu su žene iz Kolumbije. Ovaj lanac dominacije latino-seksepila prekinule su žene iz Rusije, koje su na drugom mestu po privlačnosti.

Na listi najseksipilnijih našle su se i devojke iz Velike Britanije na četvrtom mestu, zatim slede Filipinke, Španjolke, Australijanke, dame iz Bugarske, Južne Afrike i Kanade.

Ko je po vašem mišljenju najseksipilniji?

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga “Slučajna učenica”

  U životu nikada ne dobijate ono što zaslužujete već ono za šta se izborite... sinopsOd autora romana Pitanja i...

Close