Džoni Dep najplaćeniji

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on November 20, 2009 7:09 pm

Dzoni Dep3Ugovorom koji vredi 35 miliona dolara za četvrti nastavak priče “Pirati sa Kariba” Džoni Dep je postao najplaćeniji holivudski glumac.

Ovo je minimalna svota novca koju će slavni glumac dobiti za snimanje četvrtog nastavka filma o gusarima “On Stranger Tides”, jer će njegov honorar procentualno rasti u zavisnosti od zarade filma na bioskopskim blagajnama.

Na listi 10 najplaćenijih glumaca iza Depa nalaze se Harison Ford, Tom Henks, Kameron Dijaz, Džim Keri, Vil Smit, Saša Baron Koen, Mel Gibson, Met Dejmon i Tom Kruz.

Studio Dizni odlučio se da Depu ponudi rekordnu sumu nakon što su druge dve zvezde franšize, Kira Najtli i Orlando Blum, odbili da ponovo glume u Piratima.

Iako su američki mediji preneli da će glavnu žensku ulogu preuzeti španska glumica Penelope Kruz, producenti još uvek ništa nisu zvanično potvrdili.

Džoni Dep je za treći deo Pirata, “Tajna škrinje”, dobio 25 miliona dolara, a sa najnovijim honorarom njegova ukupna zarada za ceo serijal iznosi 84 miliona dolara. Impresivno!

Tags: , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Novak Đoković na Masters kupu u Londonu

Nakon pobede u Parizu, srpski najbolji teniser Novak Đoković, igraće na Masters kupu u  Londonu. Novak Đoković počeće odbranu titule...

Close