Džoni Dep i Vanesa Paradi žive odvojeno

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on January 19, 2012 1:00 pm
Džoni Dep i Vanesa Paradi

Džoni Dep i Vanesa Paradi

Nakon brojnih nagađanja da li će ljubav Džonija Depa i Vanese Paradi, koji su zajedno 14 godina, preživeti bračnu krizu, svi su izgledi da se to neće desiti. U prilog tome govori podatak da su njih dvoje počeli da žive odvojeno.

“Stvari između Vanese i Džonija stoje tako loše, da je zvezda “Pirata sa Kariba” angažovao advokata kako bi na što ispravniji način okončao odnos sa Vanesom Paradi”.

“Iako je Džoni Dep izuzetno talentovan za glumu, nije uspeo da sakrije koliko loše stoje stvari između njega i Vanese”, kaže izvor.

U američkim medijima se još navodi da je odnos Vanese i Džonija krenuo nizbrdo još pre dve godine kada je Džoni bio mnogo odsutan prilikom snimanja “Pirata sa Kariba” na Havajima.

Bliski prijatelji Džonija i Vanese tvrde da je njihov odnos toliko narušen da nema šanse da bude kao pre.

Jedino što je sigurno je da su oboje vezani za decu, pa je Džoni zbog toga i angažovao advokata kako bi na što bolji način regulisali stvari koje se tiču njihovog sina i ćerke.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga ” Kuća orhideja”

Godina je 1939. U svetu besni rat. Dve porodice su zauvek povezane tajnama. Čuvena pijanistkinja Džulija Forester u detinjstvu je...

Close