Svečane frizure za srednju dužinu kose

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on January 7, 2010 6:19 pm

Prošli put predstavili smo vam svečane frizure za kratku kosu. Ovaj put za sve dame koje imaju srednju dužinu kose predstavljamo nekoliko svečanih frizura.

Nije kratka kosa, nije duga, već srednje dužine. Dužina kose do ramena omogućava različite varijante frizura. Vaša kosa odražava vašu ličnost, pa se potrudite da imate frizuru koja vam najbolje pristaje.

Eva Mendes

Eva Mendes

Eva Mendes se ovaj put opredelila za srednju dužinu kose, koju je uvila u blage lokne. Ovako njen kosa izgleda bujnije i lepo pristaje uz lice.

Eva Longoria

Eva Longoria

“Očajna domaćica” Eva Logoria je svoju smeđu kosu srednje dužine isfenirala na ravno. Njena frizura je blago stepenasto ošišana.

Džesika Simpson

Džesika Simpson

Džesika Simpson je kosu isfenirala na ravno, blago zaobljenu na krajevima. Svoju plavu kosu je osvežila sa pramenovima u drugoj nijansi i tako dobila sjajan izgled kose.

Rijana

Rijana

Rijana je za svečanu priliku svoju srednju dužinu kose uvila u lokne. Ovom frizurom istakla je svoje lice i svoju odevnu kombinaciju.

Nadamo se da ćete uz naše primere pronaći idealnu svečanu frizuru i da ćete se osećati kao zvezda na crvenom tepihu.


Tags: , , , , , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Spiderman 4 suočen sa problemom u scenariu

    Novine u Holivudu prenele su vest da je studio Sony odložio početak snimanja filma "Spiderman 4". Soni i reditelj Sem...

    Close