Jesenje hit ženske frizure

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on September 28, 2011 4:08 pm

Ovalno lice frizuraSudeći po modnim revijama za predstojeću sezonu, ove jeseni biće moderan paž – i to onaj do brade. Ali, i ostali zanimljivi trendovi oblikovanja kose.

DUŽINA - DO BRADE

Frizure koje oduševljavaju svojom jednostavnošću i elegancijom. Kosa ošišana do ispod brade, tako da savršeno uokviruje lice, razdeljak na stranu i dosta silikonskih preparata za dodatan sjaj i glatkoću, ove jeseni su apsolutni hit. Ova frizura je idealna jer je može da se nosi u svim prilikama – i za posao i za izlaske. Poseban plus je i što kada vas frizer ošiša na ovaj način, neće biti problema da frizuru sami održavate.

PLETENICA

Istinske romantičarke i ležerne žene moći će da uživaju ove sezone. Niska pletenica koja lelujavo pada preko ramena biće “in” i tokom jeseni – savršeno će upotpuniti kardigane, meke džempere i kaputiće. Bohemian-šik naglasite pramenovima kose koji neobavezno izviruju iz pletenice.

nizak repNIZAK REP

Dug, nizak rep, strogo i čvrsto učvršćen na potiljku je, takođe, preporuka. Prednji deo je temeljno zalizan, s razdjeljkom na sredini ili na stranu. Frizura stvorena za poslovne i ljubavne sastanke.

RAZDELJAK

Zalizana kosu, s pravilnim razdeljkom na stranu, stegnuta u čvrstu punđu je jedna od ideja. Uprkos prividnoj strogosti ove frizure, ona će savršeno pristajati ženama s ovalnim licem koje žele da istaknu svoju lepotu. Posebno nosite kada želite da svi primete vaš nakit, dekolte i ramena. Savršeno pristaje na visoke kragne i rolke.

pundjaNEOBAVEZNA PUNĐA

Lagane punđe, neobavezno vezane na potiljku, s pramenovima kose slobodno puštenim preko lica, kako na sredinu, tako i na stranu su od ove sezone rezervisane i za hladne dane, a ne samo za letnje vreme. Ova frizura savršeno stoji i u svečanim i u ležernijim prilikama.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Tanja Savić: Nikada se neću pomiriti sa Slavicom!

Nekadašnje najbolje drugarice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš izgleda da se više nikada neće pomiriti. Iako se po estradnim kuloarima...

Close