Svečane frizure sa podignutom kosom

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on March 29, 2010 8:53 pm

Kada se pomene reč frizura, prva asocijacija jesu žene. Bilo da se radi o odlasku u frizerski salon, ili je napravite same kod kuće, frizura je jedna od najvažnijih epiteta svake žene.

Svečane frizure jesu razlog da budete uvek lepi, i budete dama sa stilom. Ovom prilikom sa vama ćemo podeliti listu predloga za svečane frizure sa podignutom kosom.

Svečana punđa

Svečana punđa

Ovakva svečana punđa odiše glamurom. Kosu podelite na sredini glave, zadnji deo sakupite u rep, kojim ćete kasnije oblikovatu punđu. Prednji deo začešljajte sa strane i blago uvijte i pričvrstite ukosnicom u boji vaše kose.

Poigravanje sa pramenovima

Poigravanje sa pramenovima

Kosu podignite visoko u rep i krenite sa poigravanjem! Jedan pramen začečljajte preko drugog, i tako oblikujte kosu sve dok ne dobijete željeni izgled, poput ovog na slici. Vaša frizura će biti i elegantna, ali i originalna.

Spuštene punđice

Spuštene punđice

Spuštene punđice mogu biti jako svečane. Mogu biti romantične, i glamurozne. Dopunite ih nekim modnim detaljem, na prumer cvetom, i sigurno ćete biti primećeni.

Kada spomenemo reč Holivud, odmah pomislimo na sve poznate ličnosti i zvezde proslavljene u Holivudu.

A kakve frizure vole zvezde? Pogledajte za koje frizure su se odlučile neke od poznatih ličnosti.

Dru Barimor

Dru Barimor

Dru Barimir se opredelila za kosu skupljenu u rep. Ona je dokaz da i rep može biti isto tako elegantan.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez

Da li se slažete da je Dženifer Lopez majstor za transformacije u izgledu? J.Lo zna kako da uvek odiše seksipilom, glamurom, i da uvek bude u trendu! Čak i ležerno podignuta kosa ovu damu čini neodoljivom. Very stylish J.Lo!

Džesika Alba

Džesika Alba

Ljubimica muške populacije, Džesika Alba, svoju svečanu frizuru upotpunila je pletenicom, koja se završava u njenoj punđi.

Kejt Vinslet

Kejt Vinslet

Divna Kejt Vinslet sa spuštenom punđom i razdeljkom sa strane, odiše glamurom starog Holivuda. Jednostavna frizura, koju možete imati i vi, bez imalo muke.

Drage dame, ako nemate vremena da ” skoknete” do frizera, nadamo se da će vas ovi predlozi svečanih frizura inspirisati da kod kuće same napravite idealnu frizuru.

Pogledajte takođe:

Svečane frizure za nju i njega

Svečane frizure za trendi izgled

Svečane frizure za dugu kosu

Svečane frizure za srednju dužinu kose

Svečane frizure za kratku kosu

Svečane frizure za različite prilike


Tags: , , , , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Farma: Svađa Maje i Milene

    I dalje pratimo dešavanja na Farmi. Pevačica Maja Odžaklijevska postaje problematična na "Farmi" a prva osoba koja je to osetila...

    Close