Izgledajte kao Beyonce

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on January 11, 2010 8:49 pm

Volite Beyonce i želite da izgledate kao ona? Pokušajte sa našim instrukcijama i malim savetima da postignete Beyonce izgled.

Beyonce

Beyonce

1. Počnite od čiščenja lica svaki put nakon koriščenja make up-a. Beyonce je izjavila da svoje lice čisti i osvežuje dva puta dnevno.

2. Koristite veštačke trepavice i maskaru za povečanje volumena trepavica kako biste postigli efekat dugih i uvijenih trepavica. Na kapke možete naneti i malo pudera kako bi oči imale jednak sjaj.

3. Izaberite bilo koji providan sjaj kako biste postigli Bezonce izgled. Beyonce najviše voli senku zlatne boje kao i sjaj za usta zlatne boje. Njen stilista najčešće koristi L’ Oreal ” Touch On Color” bronzane nijanse.

4. Poboljšajte svoj osmeh pobeljivanjem zuba. Beyonce koristi  Crest WhiteStrips.

5. Nosite garderobu koja ističe vaše atribute i koja vam lepo pristaje. Beyonce voli da nosi jeans i jaknice rayličitog dizajna. na primer odeća iz Beyonce modne kolekcije.

6.Vašem Beyonce stilu treba dodati i dugu talasastu kosu, tako što ćete iskoristiti figaro. Operite vašu kosu, koristite regenerator za kosu, a potom kosu kompletno osušite. Odvojite kosu na nekoliko delova i krenite sa uvijanjem. Uvijanje kose krenite od temena i kružnim pokretima figara uvijajte pramenove.

7. Vaš Beyonce stil završite predstavljanjem sebe kao samouverene, iskrene i skromne žene, kao što beyonce čini u svojim interv

juima.

Beyonce

Beyonce

Beyonce

Beyonce

Pogledajte takođe:

Beyonce kreirala svoj parfem

Najbolja pesma decenije je “Crazy In Love”

Tags: , , , , , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Perece

    Potrebno: 300 gr brašna 200 gr maslaca 10 gr kvasca soli po ukusu čaša kisele pavlake 3 žumanceta kim ili...

    Close