Srbi su natprosečno seksualno aktivni

Lifestyle, Zdravlje — By on March 18, 2010 1:56 pm

par2Istraživanje koje je sprovela kompanija ” Dureks” pokazalo je da građani Srbije vode ljubav 3,5 puta nedeljno, odnosno 182 puta godišnje. Svetski prosek je 103 seksualna odnosa godišnje.

Rezultati istraživanja, objavljeni pred Dan zaljubljenih, pokazuju da su stanovnici Istočne Evrope uopšte najaktivniji kada je reč o vođenju ljubavi, sa 143 polna odnosa godišnje u proseku. Čak 44,2 odsto ispitanika izjavilo je da seksualne odnose ima dva do četiri puta nedeljno, a da jednom nedeljno ljubav vodi skoro 20 odsto njih.

Između pet i sedam odnosa nedeljno ima čak 13,4 odsto ispitanika, a 17 odsto anketiranih nije želelo da odgovori na postavljeno pitanje.

U anketi su učestvovali žene i muškarci stari od 15 do 54 godine. Ispitanici su prosečno imali 5,5seksualnih partnera. Njih 29,5 odsto je reklo da je imalo do četiri partnera, a upola manje (15,8 odsto), da je do sada ljubav vodilo sa više od 10 partnera.

Od ostalih podataka zanimljivo je da stanovnici Južne Amerike ljubav vode u proseku 138 puta godšinje, a stanovnici Zapadne Evrope 115 puta.

Stanovnici Severne Amerike i Afrike imaju najmanje polnih odnosa – 86 godišnje. Ali, kod Afrikanaca seksualni čin traje najduže – 24 minuta. Vođenju ljubavi Istočnoevropljani posvete prosečno 17 minuta, dok građani Zapadne Evrope takvom užitku posvete minut više.

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Smuvali se ukućani VB – Kiki i Švaba!

Pobednik "VIP Velikog Brata" započeo je vezu s mladom Makedonkom, koja je takođe učestvovala u popularnom rijalitiju, piše Kurir. Milan...

Close