Lansiran beli iPod touch

Lifestyle — By on October 22, 2011 5:43 pm

iPod touch“Apple” je sa svojim ajpodima napravio revoluciju na tržištu multimedijalnih gedžeta i do sada ih je prodao u neverovatnih 320 miliona primeraka.

Najprodavaniji iPod touch se od pre desetak dana može naći i u beloj boji sa mnoštvom novih funkcija uz iOS 5 platformu i iCloud.

Fizički gledano novi “iPod touch” se ne razlikuje previše od prethodnika, osim što je sada pored crne boje dostupan i u beloj.

Ipak, unapređenja koja donosi nisu mala, a dostupna su kroz iOS 5 platformu. Konkretno preko 200 novih mogućnosti čeka kupce iPod touch media plejera, među kojima se posebno izdvajaju iMessage i Game Center aplikacije, novi sistem obaveštenja (Notifications) i Wi-Fi sinhronizacija sa iTunes softverom.

Zahvaljujući iMessage aplikaciji sada možete kuckati poruke isto kao na iPhoneu, slati video i slikovne sadržaje svim vlasnicima uređaja koji koriste iOS 5 operativni sistem. Pored razmene poruka sada je moguća i potpuno besplatna komunikacija sa svim korisnicima pomenute platforme.

Beli iPod touchAko po stranu stavimo iOS koji je iz generacije u generaciju sve moćniji i moćniji, potpuna novina koja prati iPod touch je iCloud.

Sam iCloud objedinjuje skup neverovatnih servisa uključujući iTunes in the Cloud, Photo Stream i Documents in the Cloud koji rade savršeno sa iPhone, iPad, iPod touch, Mac ili PC uređajima kako bi automatski sačuvali vaše podatke i prosledili ih na vaše uređaje. Kada se sadržaj promeni na jednom uređaju, svi ostali uređaji se automatski ažuriraju preko bežične konekcije.

Novi iPod touch se proizvodi u kapacitetima od 8GB, 32GB i 64GB i cenovno je slično pozicioniran kao i prethodna generacija.

Cena (sa PDV-om) se otprilike kreće: za model od 8GB – 24.090,00 dinara.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Sajam knjiga u Beogradu od 23. oktobra

Pod sloganom "Knjige koje spajaju ljude" u nedelju, 23. oktobra, u Beogradu će biti otvoren Međunarodni sajam knjiga. Pomenimo tek...

Close