Jesen na obali mora

Lifestyle, Putovanja — By on August 26, 2010 6:30 pm

Turisti koji više vole da se odmaraju u postsezoni kada nema uobičajenih letnjih gužvi, a cene su daleko pristupačnije, mogu da odaberu jednu od destinacija koje im ove godine preporučuje britanski časopis “Gardian”.

Plaža

Na prvo mesto deset glavnih turističkih destinacija za ovu jesen, list preporučuje Sardiniju, delom i zbog niza kulturnih manifestacija koje će u tom periodu biti održane na ovom lepom italijanskom ostrvu.

Na drugom je južna španska oblast Andaluzija, koja ostaje “egzotično topla” gotovo do kraja godine, a na trećem Koralni zaliv na Kipru koji, takođe, nudi puno sunca i prelepih plaža.

Među “naj” mestima za odmor u postsezoni našla su se i dva poznata francuska odmarališta – čuveni Sen Trope na Azurnoj obali i ostrvo Re (Ile de Re) na atlantskoj obali.

“Gardian”, takođe, preporučuje i Dubrovnik, koji je daleko lepši u septembru kada nema gužvi, a more je još toplo za kupanje.

Za one koji su spremni da otputuju nešto dalje, najatraktivniji su gradić Dahab u Egiptu, Kras u Turskoj, grčki Rodos i Kanarska ostrva.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Beba teška 20 kilograma!

Kada je rođen Šijao Li, imao je nešto više od tri kilograma, odnosno bio je prosečne težine. Međutim, već sa...

Close