JAT: Niže cene karata do 14. novembra

Lifestyle, Putovanja — By on November 6, 2011 4:16 pm

Jat avionNacionalna aviokompanija “Jat Airways” organizovala je novu akciju prodaje karata po nižim cenama, koja će trajati do 14. novembra.

Putnici mogu da kupuju povratne karte za više evropskih gradova, ukoliko se odluče da putuju od 14. novembra do 15. marta 2012, osim od 16. decembra do 15. januara, kada su avioni puni zbog velike tražnje.

Povratne karte po ceni od 99 evra Jat nudi za Solun, Diseldorf, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč, kao što je bilo i u oktobarskoj promotivnoj akciji.

Gradovi za koje će se prodavati karte po ceni od 129 evra su Atina, Istanbul, Rim, Milano, Cirih, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg.

Karte od 159 evra Jat nudi na linijama za Pariz, London, Amsterdam i Brisel.

Putnici koji žele da lete iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka bilo kojoj evropskoj destinaciji Jata i nazad, mogu da kupe povratne karte po ceni već od 199 evra.

U cene su uključene sve pripadajuće takse, osim usluge izdavanja karte.

Karte, takođe, mogu da se kupe za letove u suprotnom pravcu odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu.

“Jat Airways” je 13. oktobra prevezao milionitog putnika u toku 2011. godine, tako da je dva meseca ranije dostigao broj putnika koji je imao prethodne dve godine, saopšteno je iz nacionalnog avioprevoznika.

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Voćni mafini

Potrebno: 2 jajeta 250 ml jogurta 100 gr šećera 75 ml ulja 2 jabuke 50 gr suvog grožđa 250 gr...

Close