Garderober: Da sve bude “pod konac”

Kuća, Lifestyle — By on October 19, 2014 5:48 pm

 

Većina dama pati od hroničnog nedostatka prostora i nikada nema dovoljno mesta za odeću, cipele, torbe.

Ako i vi spadate u tu grupu, evo nekoliko ideja kako da što bolje organizujete svoj orman kako biste uvek znali gde se šta nalazi.

1. Na krila svih ormara okačite platnene organizere sa dubokim “džepovima”. Tu spakujte kaiševe, kape, rukavice… Ešarpe držite okačene na plastičnim čivilucima koji se mogu zalepiti za vrata ormana.

2. Ubacite nekoliko većih kutija na dno ormara, pa u njima držite čarape, veš ili muževljeve kravate i na poleđini kutije zalepite nalepnicu i ispišete šta se tu nalazi.

3. Izbacite letnje stvari iz ormara, pa ono što nećete nositi narednih meseci spakujte u velike plastične kese, izvucite vazduh iz njih i smestite ih ispod kreveta ili na ormar. Tako će biti čiste, očuvane i oslobodiće mesto za jesenju i zimsku odeću.

4. Bilo bi dobro da stvari u ormaru rasporedite prema prilici – za posao, izlazak, za sport.

Na ormar možete staviti papuče, sandale, baletanke, sve ono što nećete nositi – u kutijama spakovane naravno.

5. Majice slažite po bojama i uvek odvojite one sa dugim rukavima od onih sa kratim radi bolje preglednosti. Istina, neke devojke se odlično snalaze u svom tom “haosu”, ali sigurno ste primetili da upravo one izgovaraju, češće nego ostale, čuvenu rečenicu – nemam šta da obučem! To naravno nije istina, ali je majica koja savršeno ide uz “tu” suknju zatrpana drugim stvarima.

(Večernje novosti)

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
kisa i smeh
Kiša ne kvari raspoloženje

  Mada mnogi tvrde da kišno i tmurno vreme utiče na njihovo raspoloženje, naučnici Univerziteta Humbolt u Berlinu nisu uspeli...

Close