Šade oduševila publiku u Areni

Aktuelno, Muzika, Zabava — By on October 31, 2011 2:15 pm

Šade na koncertuSoul diva baršunastog glasa, Šade Adu, počela je svoj jučerašnji prvi koncert pred domaćom publikom sa zakašnjenjem od čak sat vremena.

Nakon dugog čekanja, Arenu je zapljusnuo snop plave svetlosti, a zatim je uz prve taktove “Solider of Love” Šade izašla na scenu.

“Srbijo, hvala! Nema reči kojima bih vam se izvinila za sve propuštene godine, ali večeras ću pokušati da nadoknadim izgubljeno vreme. Hvala što ste večeras sa mnom”, rekla je Šade na početku koncerta i zaređala stare i nove hitove.

Oko deset hiljada posetilaca uživalo je u magiji koju je Šade stvorila na sceni. Odevena u crno od glave do pete kretala se scenom suptilno i graciozno u ritmu muzike.

Nizali su se stari hitovi: “Smooth operater”, “Jezabel”, “Is it a crime”, a publika je svaku numeru nagrađivala dugim aplauzom i skandiranjem, dok je Šade uzvraćala poljupcima i zahvaljivala se na srpskom.

“Nadam se da ste i vi večeras srećni kao ja”, rekla je pevačica.

Neverovatni specijalni efekti dodatno su začinili ovaj muzički ugođaj. Emotivnog naboja nije manjkalo ni jednog trenutka.

Koncert koji je trajao gotovo dva sata bio je podeljen u tri celine, a pevačica koja i dalje ima figuru iz mladosti isto toliko puta je promenila stajling.

Vredelo je čekati Šade u Areni jer je svojim glasom obojila oktobarsku noć u dugin spektar satkan od bluza, soula, džeza i bosa nove.

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Borovnica kolač

Potrebno: 7 kesica šlaga 200 gr nutele 300 gr mlevenog keksa ( može i plazma) borovnice Priprema: Izmutiti 4 šlaga...

Close