Maraja Keri traži od bivšeg 50 miliona dolara

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on October 30, 2016 2:00 pm

 

Pop diva Maraja Keri i australijski milijarder Džejms Parker nedavno su raskinuli veridbu, a pevačica sada planira da tuži bivšeg verenika, pišu američke novine.

Naime, kako kavodi sajt “TMZ” Maraja pokušava da natera Parkera da joj isplati neverovatnih 50 miliona dolara, zbog “izneverenih očekivanja”.

Maraja i Džejms

Maraja i Džejms

Pevačica se navodno poverila prijateljima da je zbog Parkera morala da se preseli u Los Anđeles, zbog čega je prodala nekretnine i bila na gubitku, piše “TMZ”. I ne samo to, pop diva se požalila da je “doživotno istraumirana” zbog incidenta koji se desio na odmoru u Grčkoj, a koji još uvek nije objasnila. Svetski tabloidi nagađaju da je u pitanju neki vid fizičkog napada. Nakon incidenta, Maraja je otkazala južnoamerički deo turneje zbog čega je bila na finansijskom gubitku.

Kao poslednja “stavka” navode se razna obećanja o luksuznom načinu života, koja sada neće biti ispunjena. Pevačica je sabrala da joj, zbog svega toga, Paker duguje 50 miliona dolara, zaključuje se u tekstu objavljenom na “TMZ”.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga-Mozda si to bila ti
Knjiga “Možda si to bila ti”

  Novi roman autorke bestselera "Čim sam te videla". Ana Alesi – stručnjak za istoriju, žena veoma bujne kose i...

Close