Nina Badrić ostavila muža zbog prevare?

Aktuelno, Psssttt....Trač, Zabava — By on November 26, 2012 6:20 pm

 

Nina Badrić

Hrvatska pevačica Nina Badrić koja je nedavno potpisala papire za razvod od Bernarda Krasnića, za emisiju “Red Carpet” progovorila je o svojim osećanjima i istakla kako ne želi da zna šta se zaista dešavalo sa njenim suprugom u protekla dva meseca.

” Šta se događalo u protekla dva meseca zaista ne mogu niti bi trebalo da znam jer smo Bernard i ja službeno slobodni ljudi”, stoji u sms poruci koju je Nina poslala novinarki Red Carpeta.

Bio je to ujedno i odgovor na pitanje jesu li se ona i Bernard, posle 12 godina veze i šest godina braka, razveli zbog treće osobe.

Naime, pevačica tvrdi kako to nije istina iako su neki mediji pisali da njen sada već bivši suprug održava tajnu vezu sa čak dve devojke – jednom pevačicom u usponu kao i jednom studentkinjom.

Sa druge strane, domaći mediji već neko vreme spekulišu kako je Nina u vezi sa beogradskim voditeljem Ivanom Ivanovićem koji se isto tako nedavno razveo. Nina tvrdi kako je sa Ivanom veže samo prijateljstvo.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ban Ki Mun
Savet bezbednosti u utorak o Kosovu

  Savet bezbednosti UN u utorak razmatra izveštaj generalnog sekretara UN Ban Ki Muna o Kosovu u kojem ohrabruje Beograd...

Close