Karl Lagerfeld uputio izvinjenje pevačici Adel

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on February 10, 2012 4:15 pm

 

Slavni dizajner Karl Lagerfeld, nakon što je rekao da je Adel “odlična pevačica, ali predebela”, slavnoj Britanki je uputio izvinjenje.

Pevačica kaže da se ponosi svojim izgledom jer predstavlja većinu žena.

Karl Lagerfeld je u jednom intervjuu pominjao i druge slavne ličnosti, ali je u javnosti najveći odjek imala njegova kritika na račun pevačice Adel. Fanovi su na društvenim mrežama “osuli paljbu” po slavnom dizajneru.

On sada sve pokušava da izgladi i kaže da je ako ne najveći, onda jedan od najvatrenijih fanova pevačice koja je oborila sve rekorde u diskografiji.

“Adel ja sam tvoj najveći obožavalac. Ponekad, kada se jedna rečenica uzme iz celog teksta ona u potpunosti promeni svoje značenje”, rekao je Lagerfeld i dodao da je Adel prelepa devojka i jedva čeka da čuje njen novi album.

Pevačica je poznata po “oštrom jeziku”, ali je prema slavnom dizajneru bila blaga.

“Ponosna sam na svoje telo i nikad nisam ni želela da izgledam kao model sa naslovne strane. Predstavljam većinu žena koje ovako razmišljaju i ponosim se time”, izjavila je Adel za magazin “People”.

Adel će prvi put, posle skoro četiri meseca bolovanja, da nastupi na dodeli Gremi nagrada 12. februara.

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Victorias Angels
Anđeli “Victoria’s Secret” održali promociju za Dan zaljubljenih

  Adrijana Lima i njene koleginice Ducen Kros i Lindzi Elingson juče su delile poljupce obožavaocima na promociji kolekcije za...

Close