Gde je najbolji hotelski smeštaj

Aktuelno, Lifestyle, Putovanja — By on November 16, 2014 7:06 pm

 

Pariz, Njujork, London možda jesu najatraktivnija mesta za turiste, ali nijedan od ovih gradova nije na listi onih sa najboljim hotelskim smeštajem.

Manje popularne destinacije, kao što su Gdanjsk u Poljskoj, Sofija u Bugarskoj, pri vrhu su liste, a Kejptaun u Južnoj Africi je destinacija sa ubedljivo najboljim hotelskim smeštajem.

Istraživanje je sproveo sajt Agoda.com, i tom prilikom je analizirano oko sedam miliona ocena hotela koje su dali putnici.

Kriterijumi po kojima su hoteli ocenjivani su: cena smeštaja, lokacija, ljubaznost osoblja, komfor hotelskih soba, čistoća, kao i kvalitet hrane u hotelu.

Ukupna ocena koju je Kejptaun dobio je 8,43 od 10, a hoteli ovog grada dobili su ubedljivo najviše ocene i za ljubaznost hotelskog osoblja i komfor u sobama.

Neke poznatije turističke destinacije, takođe su dobro prošle na ovoj listi – Maldivi su drugi po redu, Sejšeli su na petom, a Santorini na sedmom mestu.

Zermat u Švajcarskoj je zauzeo treću poziciju, a hoteli u ovom gradu su dobili “titulu” najčistijih.

Hoteli u Budimpešti su najjeftinij, a u ukupnom skoru su zauzeli šesto mesto. Najbolja klopa je u hotelima u gradu Briž u Belgiji, a ovaj grad je na listi zauzeo osmo mesto.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Dzenifer Lopez Hollywood Awards
Uuups…šta reče Dženifer? (video)

  Dženifer Lopez uručila nagradu Džerardu Batleru, jednom od glumaca animiranog filma "Kako da ISCEDITE svog zmaja 2". Dodela holivudskih...

Close