Džoana Rouling ljuta jer je otkrivent identitet pseudonima

Aktuelno, Hollywood i svet, Kultura, Vesti, Zabava — By on July 20, 2013 6:55 am

 

Književnica Džoana Rouling, koja se proslavila popularnim serijalom o Hariju Poteru i koja je u tajnosti napisala kriminalistički roman pod lažnim imenom Robert Galbrejt “The Cuckoo’s Calling” (Zov kukavice) veoma je ljuta, jer je otkriven identitet njenog pseudonima, prenose američki mediji.

Roulingova je napisala roman o Kormoranu Strajku, ratnom veteranu koji je postao privatni detektiv, koji je dobio veoma dobre kritike.

Naime, partner u advokatskoj firmi “Rasels” sa kojom je saradjivala Roulingova, rekao je najboljoj prijateljici svoje žene ovu “tajnu”, ona je zatim tu vest postavila na društvenu mrežu Tviter, a čitava vest je zatim doprla do novinara “Sandej tajmsa” koji su rešili da detaljnije istraže identitet autora čiji prvi roman odiše neobicnom samouverenošću i ubedljivšću.

“Samo mali broj ljudi je znao moj pseudonim i bilo mi je neprijatno dok sam se danima pitala kako žena za koju nikada nisam čula je otkrila nešto što čak ni moji stari prijatelji nisu znali”, rekla je Roulingova, dodajući da je veoma razočarana.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Jat avion
“Jat” i Er Berlin na zajedničkim letovima

  "Jat ervejz" je sklopio ugovor sa nemačkim "Er Berlinom" o zajedničkim letovima u kojem vlasnički udeo ima "Etihad". Kodšer...

Close