Veliki Brat-Danicina izjava

Psssttt....Trač, Zabava — By on December 18, 2009 7:40 pm

Veliki brat logoVladimir i Mira su započeli razgovor o ukusu prema devojkama koji on ima.

Vladimir i Mira su, prijatelji iz Užica koji su se sreli i pod krovom Kuće Velikog Brata. Znači da znaju po nešto jedno o drugom i iz spoljnog sveta.

“Dobro Arso, kako si ti mogao da budeš sa ‘onom’, upitala je Mira Vladimira. “Šta joj fali?”, pitao je Arsa. “Ona je mnogo fina devojka, vrh riba”.

“Koja devojka čoveče! Ona je ’67. godište, a ti 87! Dvadeset godina je starija od tebe! Čoveče, ona je mogla da te rodi”.

Arsa je u prvi mah zauzeo odbramben stav: “A ti si bila sa “‘onim” što je 12 godina stariji od tebe!”, ali je ubrzo spustio loptu.

“Startovala me je jedno veče, ali sam je odbio jer sam bio u vezi. Smuvali smo se tek kada sam raskinuo sa mojom devojkom, ali to je samo bio seks za jedno veče. Smarala me je stalno da budemo zajedno, i eto…”.

“Smarala te, pa ti bilo žao da joj kažeš neću”, podsmevala se Danica koja je sve vreme slušala razgovor “zemljaka”, a onda promrmljala: “S kim ja ležim u krevetu i s kim spavam…”

Dragica se tada uključila u razgovor i dobacila: “Ne brini, razmišljaj s kim ćeš tek da spavaš i uživaj”.

“Krivo mi je samo što ste oboje fini i dragi, ali nemate vi budućnost. Vi ćete biti samo prijatelji. Veze na daljinu ne uspevaju. Ne vidim vas…ali vidim Radišu razvedenog!”.

(Mondo)

Tags: , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Američka pita

Potrebno: Za koru: 3 čaše od jogurta brašna 200 gr margarina na vrh noža soli 8 kašika hladne vode Za...

Close