TV Pink vs. TV Fox

Zabava — By on September 10, 2010 8:44 pm

Fox vs PinkPovodom informacija da je licima i pevačima Pinka zabranjeno gostovanje na Fox-u, oglasila se i ova televizija saopštenjem.

Dopis su potpisali poznati voditelji Fox-a koji ističu da ne mogu da poveruju da neko njihovim kolegama zabranjuje osnovna ljudska prava:

“Kako smo čuli, televizija Pink zabranila je svim svojim TV licima i novinarima kao i izvođačima City Records-a da gostuju u emisijama televizije Fox. Ukoliko su te informacije tačne, mi, vaše kolege s TV Fox ovim putem iskazujemo naše iskreno zaprepašćenje,  nevericu i žaljenje zbog tretmana koji je zastupljen na televiziji u kojoj radite, a koji je bio svojstven devedestim godinama prošlog veka u Srbiji. Da li je moguće da 2010. godine neko može da izrekne takve zabrane i eventualne kazne ukoliko se iste prekrše, a pri tom taj isti krši osnovna ljudska prava, ograničavajući slobodu?! Izgleda da ovde nažalost i dalje postoje oni koji su ostali zarobljeni u mračnim devedesetim godinama kada sloboda govora nije postojala, kada su bile uobičajene pretnje, sankcije i kazne za novinare”, stoji u saopštenju.

U pismu se dalje navodi da je Fox, uskoro Prva srpska televizija, oličenje moderne medijske kuće i po programu i po odnosu prema konkurentskim TV stanicama.

Tanja Vojtehovski, PR menadžer Pinka, kaže da nikome ništa nisu zabranili. “Ne možemo mi nikome da zabranimo, oni sami odlučuju. Nismo im mi menadžeri. Ima pevača koji hoće da budu samo na Pinku”, rekla je Tanja za “Press”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Jogurt sa jagodama

Potrebno: 0,5 kg jagoda sok od jednog limuna 50 gr šećera 4 dl jogurta Priprema: Jagode dobro oprati i očistiti....

Close