” Dvor”- novi rijaliti šou na Pinku!

Psssttt....Trač, Zabava — By on December 2, 2010 5:01 pm

DvoracNa Pinku uskoro počinje emitovanje šoua “Dvor, koji vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović naziva kraljem svih rijalitija!

Kako “Press” saznaje, srednjovekovni zamak u kojem će biti sniman novi šou već šest meseci se tajno gradi u Šimanovcima i u njemu će VIP takmičari živeti kao kraljevi, prinčevi, vitezovi, robovi i dvorske lude.

“Srednjovekovni dvorac se uveliko gradi! Biće veoma brzo spreman da primi takmičare, koji će, nakon “Farme”, moći da pokažu kako se živelo u uslovima koji su vladali pre više stotina godina”, izjavio je Željko Mitrović.

Inače, među takmičarima koji će se oprobati u premijernom serijalu biće najintrigantniji učesnici tri dosadašnje “Farme”, što znači da će publika na jednom mestu moći da vidi Nigora, Maju Nikolić, Saleta Jovanovića, Miloša Bojanića, Firčija, Ekrema Jevrića, Vendi, Bokija 13, ali i neke junake “Velikog brata” poput Mikija Đuričića i Đanija Ćurčića.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Posne kuglice

Potrebno: 100 gr pečenog mlevenog lešnika 100 gr šećera u prahu malo ruma malo gotovog belog fondana mrvice posne čokolade...

Close