Andrija Milošević i Suzana Perić u vezi?

Psssttt....Trač, Zabava — By on April 25, 2012 5:57 pm

 

Poznata kreatorka Suzana Perić i šarmantni glumac Andrija Milošević, zaplovili su u ljubavne vode, tvrde Perićkine bliske prijateljice.

“Suzana je skoro pa svaki dan u restoranu ‘Kašmir’, čiji je vlasnik upravo Andrija Milošević. Njih dvoje se konstantno viđaju, a neretko se mogu čuti i Suzanini hvalospevi na račun poznatog glumca, što mogu da potvrde i druge njene prijateljice”, otkriva jedna od kreatorkinih drugarica.

Ona tvrdi da između voditelja “Survajvera” i kreatorke stvar postaje veoma ozbiljna.

“Njihovo poznanstvo datira od pre nekoliko godina, ali su u poslednjih nekoliko meseci baš učestali s viđanjima, pa čak i neupućeni mogu da pretpostave da se radi o romansi. Ipak, još nema javnih zajedničkih pojavljivanja, koja će, kako stvari sada stoje, uskoro doći na red”, naglašava sagovornica.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo sa Andrijom. Glumac je od cele priče potvrdio isključivo poznanstvo s kreatorkom.

“Tačno je da Suzana ponekad svrati kod mene u restoran, kao i sve moje prijateljice, pa je glupo da se od toga konstruišu takve priče, ali već sam navikao na takva tračarenja, pa me ni ovo ne iznenađuje”, rekao je ljubazno Andrija.

Suzana je ostala nedostupna za komentar, prenosi Svet.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
knjige
Studenti FPU najavljuju štrajk glađu

  Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti za sutra su najavili štrajk glađu ispred Ministarstva prosvete u Beogradu, zbog toga što još...

Close