Knjiga ” Volim Njujork”

Kultura, Zabava — By on July 31, 2010 3:17 pm

Knjiga volim njujorkKad zbog slomljenog srca rešiš nekud da pobegneš, postoji samo jedno mesto…

Leto je savršeno počelo venčanjem iz snova Anđeline najbolje drugarice. Dok je kao deveruša pratila prijateljicu ka oltaru razmišljala je o tome kako bi i sama uskoro mogla da se uda. A onda… Svi njeni snovi nestaju jer konačno shvata da je dečko odavno vara.

A kada neka devojka ostane slomljenog srca sa izgužvanom haljinom deveruše i savršenim parom cipela Kristijan Lubuten, i ne može da se vrati kući, onda Njujork zvuči sjajno.

U gradu koji nikad ne spava, Anđela će otkriti svoj novi identitet, pronaći nove prijatelje, zaljubiti se u grad i dobiti sjajan posao. Sve je savršeno: prodavnice, garderoba, šminka… Počinje da se viđa s dva muškarca i odlučuje da njeni izlasci budu tema blog stranica koje piše za časopis. Ipak, jedno je pisati čitaocima o svojim romantičnim dilemama, a drugo pokušati da ih sama shvatiš. Anđela je zaljubljena u Njujork, ali hoće li njeno srce zauvek pripasti velikom gradu ili će je ipak vratiti kući?

Komentari na knjigu:

Volim Njujork je sjajna, toplo i duhovito napisana knjiga koja se ne ispušta lako iz ruku.

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Optužnica protiv Cece?

Posle sedmogodišnje istrage, Više tužilaštvo u Beogradu uskoro će protiv folk pevačice Svetlane Ražnatović podići optužnicu zbog sumnje da je...

Close