Farma 3: Zorana bludnica?!

Zabava — By on December 12, 2010 6:28 pm

Zorana

Zorana

Katarina je pre par dana “u poverenju” Jasmini Ani rekla da je videla kako Zorana masturbira zbog čega ju je bilo sramota i da je “to nedopustivo za jednu ženu od 40 godina”.

Naravno, Boki 13 je opet bio u blizini i sve čuo i rekao Zorani, koja kaže da ako se “to i desilo, onda je radila u nesvesnom stanju”.

“Ne sećam se, ali i ako jesam to se desilo dok sam spavala. U ostalom ne znam zašto tebe treba da bude sramota nečega što sam, navodno, ja uradila. Ti treba da se stidiš svojih, a ne mojih postupaka”, odbrusila joj je Zorana.

Kaća je i dalje tvrdila da je Zorana tokom i posle “obavljenog posla” bila i te kako budna i otpočela razgovor sa farmerima, što je ova negirala, ali je rekla da Kaći sve oprašta.

Ipak, posle Kaćine laži da je pomuzla kravu, iako je to Zorana uradila, “grobarka” kaže da će kada izađe “za svaku neprospavanu noć i uvredu” podneti tužbu.

“Zamisli ti nje, ona je Proku slagala da je muzla kravu, a to sam ja uradila. Ona laže pred million kamera. Ne mogu više ovo da trpim. Kada izađem tužiću sve koji su me uvredili. Zbog njih ovaj honorar i nije pošteno zarađen jer te dovedu do ludila da od njih ne možeš da radiš kako treba. Imam dve osobe na umu”, kaže Zorana aludirajući na Kaću i, verovatno, Vendi.

Zorana je, tokom izbora za duelistu, sebe nazvala i najvećom bludnicom na imanju i zahvalila se damama što su joj dozvolile da sa njima sedi za istim stolom – značajno pogledavši u Kaću i Vendi!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Lešnik rozen torta

Potrebno: pakovanje kora za rozen tortu Za fil: 1 l mleka 500 gr šećera 500 gr mlevenih pečenih lešnika 500...

Close