Anu Nikolić traži policija?

Psssttt....Trač, Zabava — By on July 21, 2011 4:35 pm
Ana Nikolić

Ana Nikolić

Kako piše “Alo!” pevačica Ana Nikolić će možda uskoro biti uhapšena, jer se ponovo nije pojavila na suđenju za vožnju u pijanom stanju.

“Pošto ni iz drugog pokušaja sud nije uspeo da Nikolićevoj uruči poziv za suđenje na adresu u njenom rodnom Paraćinu, sudija je izdao nalog policiji da se ona nađe i utvrdi njena tačna adresa. Iako je poznato da Ana živi u Beogradu, sud je pokušao još jednom da joj uruči poziv na adresu u rodnom gradu, ali nije uspeo. Pošto se nije odazvala na nedavno ročište, pribegli smo rigoroznijim merama i vrše se razne provere” – kaže sagovornik iz beogradskog Prekršajnog suda.

Kazna za krivično delo vožnje u pijanom stanju je od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena.

Kako pomenuti dnevni list navodi razlog za ovakvo Anino ponašanje bio je još jedan ljubavni krah, jer kako je sama objasnila policajcima koji su je tada priveli zbog vožnje u pijanom stanju, napila se jer je našla dečka s drugom u krevetu.

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Njoke Siciliana

Potrebno: 600 gr njoki 400 gr mlevenog mesa šargarepa 200 gr graška kašika paradajz pirea čen belog luka ulje biber...

Close