Ana Nikolić uživala u Maleziji

Psssttt....Trač, Zabava — By on February 5, 2012 4:36 pm

 

Pevačica Ana Nikolić vratila se sa putovanja po Maleziji duhovno preporođena! Ona kaže da je sa svojim verenikom Draganom 6 meseci unapred isplanirala putovanje, koje se mnogo razlikovalo od svih njenih prethodnih odmora.

“Dragan i ja smo ovo putovanje planirali punih šest meseci a ono što je zanimljivo je da smo se u svakom gradu zadržavali po par dana, a zatim nastavljali putovanje u potrazi za novim avanturama i upoznavanjem tamošnjih znamenitosti. Kuala Lumpur me je najviše fascinirao prevashodno predivnim mentalitetom ljudi, a i tamošnja klima i vlažnost vazduha mi savršeno odgovaraju. Bukvalno do te mere da bih se mogla preseliti tamo”, poručuje Ana i dodaje da se duhovno preporodila i promenila bioritam.

“Bio ritam mi se sasvim promeno, svaku noć bih bila u dubokom snu već oko ponoći a budila sam se već u pet ujutru i na terasi uz knjigu posmatrala svitanje. Zaista, tek kada se nađemo na nekom tako mirnom i spokojnom mestu spoznamo koliko zapravo živimo u ludom, brzom i stresnom vremenu. Pronašla sam svoj mir… Takođe, svakog jutra sam trčala, dosta plivala i zdravo sam se hranila, tako da je ovo putovanje bilo pravi preporod za mene”, poručuje popularna pevačica za PulsOnline.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Slatke knedle

  Potrebno: 500 ml vode malo soli 500 gr brašna 80 gr maslaca 2 jajeta Za fil: džem od kajsija...

Close