Porodično druženje Tom Kruza, Kejti Holms i njihove ćerke Suri

Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on January 9, 2010 10:08 am
Tom Kruz, Kejti Homs i Suri sa Meri Popins

Tom Kruz, Kejti Homs i Suri sa Meri Popins

Kome je potrebna dadilja kada imate Meri Popins? Tom Kruz i Kejti Holms poveli su svoju 3.-godišnju ćerku Suri na predstavu “Meri Popins” u Ahmanson pozorištu u Los Anđelesu.

Porodica Kruz je takođe pristupila bekstejdžu sa zvezdom predstave Ešli Braun (koja igra Meri Popins) i Gavinom Lijem (koji igra Berta).

Ova predstava mora da je veoma popularna u domaćinstvu Kruz, s obzirom na činjenicu da je ovo drugi put da je Suri odgledala ovu predstavu. Mama Kejti je vodila Suri da vidi istu predstavu na Brodveju u avgustu 2008. godine.

Tom i Kejti samo su neki od poznatih ličnosti koji su svoje dete odveli da pogledaju klasičan mjuzikl. Bred Pit i Anđelina Džoli su vodili svoje četvoro najstarije dece-Medoksa, Paksa, Zaharu i Šilu na predstavu koja se odigrala 3. januara, Dejvid Bekam i sinovi Bruklin, Kruz i Romeo odgledali su jedno od izvođenja u Los Anđelesu, dok su Džad Lou i Kejt Blanšet među ostalim poznatima koji su uspeli da odgledaju ovo ostvarenje u toku prazničnog perioda.

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Svečane frizure za dugu kosu

U žurbi ste, želite da izgledate lepo, želite svečanu frizuru, a nemate ideju? Govoroli smo već o svečanim frizurama za...

Close