Ogromne gužve u Beogradu zbog radova na Gazeli

Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on October 17, 2011 12:59 pm

Gužva zbog GazeleGužve koje su od početka radova na Gazeli bile svakodnevnica pre svega u blizini ovog mosta od jutros su se preselile bukvalno na sve saobraćajnice u širem centru grada.

Primera radi, na Autokomandi kolona u oba pravca je bukvalno milela pa se rastojanje od Bokeljske petlje do Hrama svetog Save prelazilo za više od pola sata. Ništa manje problema nisu imali ni vozači koji su išli iz pravca Slavije ka Autokomandi.

Pošto je na Gazeli otvorena svega jedna traka u pravcu ka Novom Beogradu većina vozača se odlučila da pređe reku preko Starog tramvajskog ili Brankovog mosta pa je došlo do zakrčenja i na ovim pravcima. Zbog toga je saobraćajna policija čak dozvolila svim vozačima da koriste i “žutu traku” na Brankovom mostu.

“Učinili smo sve što je u našoj moći. Gužve jesu veće, ali mi nismo odgovorni za radove na Gazeli”, kažu u Saobraćajnoj policiji.

Zbog radova na mostu “Gazela” jutros je saobraćaj bio veoma otežan i od Čukarice prema centru grada, pogotovo u Bulevaru vojvode Mišića kod Sajma gde su komplet bile blokirane sve tri kolovozne trake uz minimalno kretanje automobila.

Gužve su vladale i u Savskoj i Sarajevskoj ulici prema Železničkoj stanici. Takođe, saobraćaj od Železničke stanice Karađorđevom ulicom ka centru grada, takođe je vrlo otežan.

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Nemeš napao novinare, došla i policija

Bivši stanar kuće Velikog brata Nikola Nemešević Nemeš, kolima je pokušao da uđe u zgradu u kojoj se nalazi redakcija...

Close