Neodoljivo treptanje

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on November 22, 2009 4:34 pm

TOP MODELSOk, one više nisu u cvetu mladosti, ali…su još uvek neodoljive!

Veterani, supermodeli Eva Herzigova (36), Helena Christensen ( 40), i Claudia Schiffer ( 39) nosile su samo čizme od kože i neodoljivo su namigivale za ovo snimanje.

Ova slika dokazuje da starost nije u fokusu, kada je u pitanju zadivljujući izgled. Plavuša, Klaudija je rekla da je hemija tri  kraljice “stare škole” sa piste koje su na slici fotografa Kayt Jones-a, doprinela da slike budu tako seksi.

Ona još kaže: “Veliki fotograf ne može vas zaustaviti ili dati granice. To je oko toka i hemije – jednostavno idu zajedno kao talas”.

Trio, sve sa 1 Model Menadžmentom, takođe je pozirao za zadivljujuće pojedinačne slike za savremeni stil vodič iD – uključujući i jedan sa torbom koja samo štiti Klaudijinu skromnost.

Jedan čovek je rekao: “Te žene su toliko univerzalno lepe da mogu nositi visoku modu, umetničke modele ili više komercijalnih stvari. Ili mogu jednostavno ići gole.”

Pa nazovite nas takođe “starom školom”, ali mi znamo kome dajemo prednost…

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Danijela Vranić na rođendanu bez dečka

Za proslavu svog 34. rođendana Danijeli Vranić nije bilo potrebno mnogo, osim kluba "Teatro", nekolicine prijatelja i šampanjca. Naime, u...

Close