Svečane haljine za svadbu

Aktuelno, Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on February 11, 2010 6:52 pm

Udaje vam se najbolja prijateljica, venčanje će svakako biti glamurozno, svadba od 100 zvanica, a vi ne znate koju haljinu da odaberete? Ovo pitanje je mučilo i jednu našu čitateljku, koja nam se obratila za pomoć, kako bismo joj dali neku od ideja za idealan izgled određene svečane haljine za prisustvo svadbi.

Odmah morate imati na umu da li ćete kupljenu haljinu nositi samo jedanput, za svečanu priliku na svadbi, ili ćete se pak odlučiti za haljinu koju ćete nositi i posle svadbe. Evo naših predloga:

Haljine za svadbu veselih boja

Haljine za svadbu veselih boja

Na ovoj slici prikazane su haljine u više različitih boja i različitih krojeva. Uglavnom su to vesele boje, a odabir nakita je minimalan. Za neku od ovih haljina se možete odlučiti ako je svadba u toku letnjih meseci. Ako ste izabrani da budete kuma na venčanju, nepisano je pravilo da morate i vi biti lepi i elegantni.

Svečana haljina

Svečana haljina

Ova braon haljinica je lep izbor da zablistate na venčanju u punom sjaju. Izgled je dopunjen narukvicom i minđušama braon boje.

kuma2

Prljavo roza boja lepo pristaje svetlijim damama. Izgled možete dopuniti odgovarajućom narukvicom, ili minđušama.

Svečana duga haljina

Svečana duga haljina

Ova lepa duga, maslinasto zelena haljina lepo pristaje brinetama, i crnkama. Izgled je dopunjen odgovarajućom narukvicom. Ako ste među zvanicama, a volite duge haljine, evo predloga:

Svečane duge haljine

Svečane duge haljine

Prefinjena varijanta plave boje, ili elegantna braon duga haljina takođe je lep izbor. Uz njih možete kombinovati frizuru, da li ćete imati lokne, ili elegantnu punđu, izbor je na vama. U svetu postoji nepisano pravilo da su deveruše, koje su prisutne na venčanju, obično odevene u istim haljinama.

Haljine za deveruše

Haljine za deveruše

Haljine za deveruše

Haljine za deveruše

Evo još nekih predloga haljina koje mogu biti vaš potencijalan izbor kada su svadbe u pitanju:

Haljina za svadbu

Haljina za svadbu

Haljina za svadbu

Haljina za svadbu

Svečana haljina za svadbu

Svečana haljina za svadbu

Imajte na umu da su dobre, kvalitetne, ili brendirane haljine prilično skupe. Razmislite koji je to model, koja boja i dizajn koji biste vi želeli da noste za svečanu priliku prisustva nekoj svadbi.

Uvek isprobajte što više haljina. I na kraju, da li ćete obući haljinu samo jednom, ili u više prilika izbor je na vama. Ne zaboravite da je važno kako se vi osećate i kako vam određena haljina stoji.

Pogledajte takođe:

Svečane haljine

Haljine za žurku

Maturske haljine

Novogodišnje haljine

Svečane haljine za svaku priliku

Tags: , , , , ,

3 Komentara

 1. brankica says:

  gde se moze kupiti braon haljina i koliko kosta

 2. brankica says:

  a zanima me i ona braon sa zelenim detaljima potrebne su mi za svadbu i to u septembru .Ako imate jos drugih modela posaljite da ih vidim i cene obavezno.Moze i za devojcice od tri godine boje nisu bitne

  • taty says:

   Brankice, modeli haljina su dati samo kao predlog u našem online magazinu. Ne bavimo se prodajom haljina, tako da nažalost ne možemo da preciziramo cenu istih. Probajte da idealnu haljinu pronađete obilaskom prodavnica u mestu u kom stanujete.

   Pozdrav,

   Tatypolitan

Ostavite komentar


Read previous post:
Seka Aleksić bi da devojačko veče provede u Barseloni

Pevačica Seka Aleksić, pre puta u Egipat gde će se i venčati sa svojim verenikom Veljkom, otputovaće sa svojim frendicama...

Close