Svečane haljine za glamurozan izgled

Aktuelno, Moda i lepota, Modne novosti i trendovi, Najsvežije vesti — By on March 9, 2010 9:50 am

Biranje svečane haljine uvek se obavlja pažljivo. Svaka dama voli da izgleda glamurozno i trendi, kada je svečana haljina u pitanju. Ne morate ići u Holivud, da biste kupili svečanu haljinu iz snova. Dovoljno je obići sve prodavnice u gradu.

Naoružajte se strpljenjem, dobrim raspoloženjem i krenite u odabir i kupovinu vaše svečane haljine sa najboljom prijateljicom.

Mi vam dajemo predloge svečanih haljina za glamurozan izgled:

Haljina otvorenih leđa

Haljina otvorenih leđa

Duga haljina otvorenih leđa, tamno plave boje, je idealna za dame sa savršenim telom. Upotpunite glamurozan izgled nakitom, i izgledaćete kao da ste celebrity sa crvenog tepiha.

Haljina "jedno rame"

Haljina "jedno rame"

Haljina preko jednog ramena je apsolutni hit. Ovaj stil haljine vole posebno mlađe osobe. Crvena boja haljine može biti i trendi i glamurozna.

Svečane haljine dizajnera

Svečane haljine dizajnera

Kada su neki od modnih kreatora u pitanju, oni se opredeljuju za različite boje i dizajn svečanih haljina. Ove haljine su klasičnih i novih linija u isto vreme, pa se mogu nositi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

Kraće svečane haljine

Kraće svečane haljine

Različite boje, dužina iznad kolena ili do kolena, izaberite vašu haljinu! Ako to mogu ove poznate ličnosti, možete i vi.

Crna haljina

Crna haljina

Nikada nećete pogrešiti ako se odlučite za uvek modernu crnu haljinicu. Crna haljina je uvek u trendu, a osoba koja je nosi odiše glamurom.

Drage dame, nadamo se da ćete vašu svečanu haljinu brzo odabrati. Najvažnije je da se u njoj lepo osećate, i da vam svečana haljina pristaje. Osmeh na lice, i uživajte u svom glamuroznom izgledu!

Pogledajte takođe:

Svečane haljine

Haljine za žurku

Maturske haljine

Novogodišnje haljine

Svečane haljine za svaku priliku

Svečane haljine za svadbu


Tags: , , , , , , , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Optimisti su zdraviji

    Nemački i britanski naučnici sproveli su istraživanje koje je dalo rezultat da su optimisti zdravije osobe, i da biti optimista...

    Close