Haljine za glamurozan doček Nove Godine

Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on December 15, 2010 6:13 pm

Udobnost je važna, ali u novogodišnjoj noći prednost dajemo glamuru. Zato spremite atraktivnu haljinu jer nema boljeg načina za pompezan ulazak u 2011.

Ako planirate doček na nekom specijalnom mestu na kom treba zaista posebno da izgledate, pogledajte predloge svetskih modnih dizajnera za haljinu kao iz snova.

haljina NG5Dobili ste poziv za novogodišnju zabavu koja zahteva svečani dres kod? Predlažemo da zaboravite na neadekvatne krpice − potražite odgovarajuću haljinu.

Od dočeka nas deli petnaestak dana, što je dovoljno vremena da se rastrčite po buticima ili da se obratite krojačici. Za vas smo spremili odabir interesantnih svečanih toaleta poznatih dizajnera koje vam mogu dati ideju, ali i nekoliko saveta na šta treba da obratite pažnju kad birate haljinu.

SVETLUCAVI METALIK MATERIJALI I BOJE

Iako nećete pogrešiti ukoliko za otmeni doček Nove godine odaberete malu crnu haljinu, dizajneri za najluđu noć predlažu svetlucave, metalik materijale u raznim bojama. Ako umete da ponesete haljinu u kojoj će vas svi primetiti, onda su haljine poput naših predloga prava stvar u adekvatnoj prilici, naravno. Naglašen struk, dubok dekolte, svetlucavi materijali, doprineće da se osećate kao diva.

haljina NG4

haljina NG6

HALJINA U SKLADU SA FIGUROM

- Elegantna večernja haljina namenjena specijalnoj prilici, kakav je novogodišnji doček, treba da bude prilagođena vašoj figuri. Dekoltirana haljina koja prati liniju tela idealan je izbor za skladno građene žene, s većim grudima, uskim strukom i savršeno oblikovanim bokovima i zadnjicom.
- Duga haljina može da prikrije i nedostatke. Ako se širi od struka, pokriće šire kukove, ali će takav kroj posebno lepo pristajati i visokim damama koje bi da istaknu tananost.

- Lepe noge ćete naglasiti dubokim šlicem ili mini haljinom, što može izgledati veoma elegantno i atraktivno.
- Otkrivene ruke, vrat i dekolte su za mlađe dame, ali i za one kojima godine nisu ostavile trag na telu. Ipak, ešarpa koja je prebačena preko ramena, vrata ili ruku, može sakriti nedostatke i dati vam posebno šarmantan izgled u svečanoj prilici.
- Svetlucavi materijali dodatno naglašavaju višak kilograma, zato se radije opredelite za dugu crnu haljinu, ako ste puniji.

haljina NG7 haljina NG8

Opredelite se i za adekvatan nakit, i verujemo da će Vaša Novogodišnja noć biti kao iz snova.

(Žena Blic)

Pogledajte još:

Novogodišnje haljine

Svečane haljine za svaku priliku

Svečane haljine za svadbu

Haljine – Venčanice

Svečane maturske haljine

Svečane haljine za glamurozan izgled

Svečane haljine

Haljine za žurku

Maturske haljine
Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Farma 3: Sluge i novi farmeri

Ovonedeljni gazda, Marjan Rističević, bio je vrlo predvidiv po pitanju odabira slugu. Njega će ove nedelje služiti farmeri sa kojima...

Close