Ko su žene sa najviše stila?

Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on July 21, 2011 5:14 pm
Harpers Bazaar

Harpers Bazaar

Magazin “Harper’s Bazaar” sačinio je listu najlepše stilizovanih žena na čijem se čelu nalazi bivša “modelsica” i supruga ruskog magnata, Sandra Meljničenko.

Jedan od urednika magazina Derek Blesberg redovan je posetilac kako modnih, tako i ostalih društvenih događaja na kojima se sastaje svetski džet set. On fotografiše poznate ličnosti i sastavlja listu najbolje obučenih dama na događajima.

Lista se nikada ne formira samo na osnovu jednog viđenja već na osnovu niza prilika u kojima je osoba “uhvaćena” okom kamere.

Na njegovoj poslednoj listi prvi put se našla i Sandra Meljničenko koju je sreo na pariskoj nedelji mode i koja ga je zadivila svedenošću u odevnim kombinacijama i minimalizmom dopunjenim nekim atraktivnim asesoarom.

Aleksandra Meljničenko, En Hatavej i Klaudija Šifer

Aleksandra Meljničenko, En Hatavej i Klaudija Šifer

Na listi su se pored srpske lepotice našle još i glumice Mila Jovović, Kejt Blanšet, En Hatavej i Dajana Kruger, manekenke Klaudija Šifer i Natalia Vodijanova, voditeljka Aleksa Čeng, i druge.

Sve ove dame se na listi magazina nalaze ispod Aleksandre Meljničenko koja je prema rečima magazina “žena sa najviše stila”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Windows odlazi u istoriju?

Microsoft je ove nedelje na konferenciji s partnerima (Worldwide Partner Conference) u kratkim crtama predstavio viziju jedinstvenog softverskog ekosistema za...

Close