5 fantastičnih trikova da izgledate 10 godina mlađe

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on December 11, 2016 5:09 pm

Ako tražite tajnu večne mladosti, tu vam ne možemo pomoći, ali možemo da vam otkrijemo pet trikova u šminkanju, uz pomoć kojih možete izgledati do deset godina mlađe.

1) PODEBLJAJTE OBRVE

Pune obrve izgledaju mladalački. Koristite puder ili olovku za obrve, nijansu svetlije od obrva, da popunite praznine, a onda povucite olovkom tanku liniju iznad obrva.

2) KORISTITE KOREKTOR

Izbegavajte prejaku šminku, jer ona ponekad može učiniti da bore, pogotovo oko očiju, postanu još vidljivije. Koristite svetao koretktor za to područije, pa onda puder, koji ne bi trebalo mnogo da odudara od vašeg prirodnog tena.

3) PRIKRIJITE “SMEJALICE”

Da prikrijete linije koje vode od nosa do usta, koristite korektor jednu nijansu svetliji od prirodnog tena. Nemojte nanositi direktno preko celog nabora, već se trudite da prekrijete senke sa strane. Tako sprečavate definisanje ivica.

4) SMANJITE PUĆENJE

Linije oko usana postaju osetljivije s godinama, pa bi trebalo da povedete računa o namernom pućenju usana koje je u trendu. Koristite olovku za usne u uglovima kako biste akcenat stavili na usne, a ne na linije okolo, i korektor ispod donje usne kako biste smanjili senke.

5) UČINITE PODBRADAK MANJE VIDLJIVIM

Ispod podbratka nanesite bronzer, dve nijanse tamniji od vašeg tena, dok podbradak treba da bude samo blago osenčen.

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
hrkanje
Slana hrana izaziva hrkanje

  Ako se noću često budite zbog hrkanja, manje solite hranu, savetuju naučnici klinike Porto Alegre u Brazilu. Po njihovom...

Close