U kog boga verujete gospodine Obama?

Aktuelno, Zabava — By on March 6, 2010 7:24 pm

In God we trustIn God we trust ( U boga verujemo) kažu Amerikanci gde god da se nalaze. U zemlji gde katoličanstvo igra aktivnu ulogu, posebno u politici, a Muslimani su postali sinonim za terorizam, nalazi se predsednik Barak Husein Obama da nervira religijske fanatike republikance.

Jednostavan razlog! U kog boga veruje predsednik? Da li je moguće da vladar planete-predsednik SAD veruje u boga smrtonosnog neprijatelja nacije? Ipak, predsednik ima oca iz Kenije, a njegovo srednje ime je vrlo muslimansko-Husein!

Slika ispod teksta obilazi svet, i prikazuje predsednika SAD pre njegove molitve Alahu. Slika koja je “izazvala” hiljade Hrišćana koji vide Islam kao izvor zla!

Ljudi koji šalju fotografiju putem e-maila pitaju svakog Amerkanca da je podele sa što više svojih patriotskih sunarodnika ( pošto mediji to neće uraditi), kako bi uvideli sve ove “tamne” strane predsednika!

Da li je predsednim Obama Musliman?

Da li je predsednim Obama Musliman?

I na kraju, izjavili su da je predsednik njihove zemlje, Obama, uvreda njihovim očevima i osnivačima ove “velike demokratije”.Tags: , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Rijaliti šou Seke Aleksić na TV Fox

Pevačica Seka Aleksić i njen tim saradnika, posle pregovora sa mnogobrojnim televizijama, odlučili su da se njen rijaliti-šou "Moja desna...

Close