Nina Seničar opljačkana!

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on February 20, 2012 6:21 pm

 

Poznatu manekenku Ninu Seničar po povratku iz Amerike u Milano sačekalo je neprijatno iznenađenje već na vratima stana, kada je shvatila da su joj u odsustvu lopovi upali u kuću i odneli sve vredno čega su se dokopali.

Kako piše italijanska štampa, pljačka se dogodila usred bela dana u Porto Veneciji u Milanu, a lopovi su se prerušili u majstore i sa sobom su nosili kutiju za alat. Dok je jedan krao stvari iz manekenkinog stana, drugi je stajao ispred vrata i čuvao stražu, a kada su završili, pobegli su s mesta zločina.

Nina Seničar

Nina Seničar

Nina je tužne vesti podelila i sa sledbenicima na Twiteru, kojih sada ima čak 50.000, a od kojih su joj mnogi uputili komplimente zbog izgleda na prošlonedeljnoj dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu.

Inače, rekla je da stvari nisu osigurane.

Da podsetimo, Nina se našla na crvenom tepihu sa zvezdama poput Ledi Gage i Keti Peri u dugoj haljini sa atraktivnim dekolteom i izvazvala veliku pažnju okupljenih.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Uzimanje tablete
Tableta koja snima unutrašnje organe?

  Tableta opremljena mini kamerom nakon gutanja "kreće" kroz organizam i snima opšte stanje unutrašnjih organa, a proizvedena je u...

Close