Naši spa hoteli među najboljim na svetu

Aktuelno, Lifestyle, Putovanja — By on April 18, 2015 7:59 pm

 

Spa hoteli u Srbiji su 16. na svetu, a sedmi u Evropi. Prešišali smo Grčku i Ameriku.

Hotelski pretraživač Trivago objavio je istraživanje prema kojem se Srbija našla na 16. mestu na listi koja rangira zemlje prema kvalitetu spa hotela.

Sa ocenom 82,67 Srbija se našla ispred Grčke i SAD, a kada se uzmu u obzir samo evropske države, onda je naša zemlja na toj lestvici rangirana na sedmom mestu, saopštio je danas Trivago.

Najbolji spa hotel u Srbiji sa pet zvezdica je hotel Square Nine iz Beograda. Ovaj hotel ocenjen je visokom korisničkom ocenom 89, imajući u vidu da je najbolja moguća ocena 100.

Najbolje ocenjen hotel u kategoriji četiri zvezdice zauzeo je hotel Zira iz Beograda, sa ocenom 89, dok je najbolji hotel sa tri zvezdice – hotel Aleksandar iz Niša sa ocenom 81.

Trivago je hotelski pretraživač koji upoređuje cene hotelskih smeštaja više od 700.000 hotela sa više od 175 sajtova za rezervaciju. Pretraživač je osnovan 2005. godine u Diseldorfu. U decembru 2012. godine , Expedia kupuje većinski udeo kompanije (u vrednosti od 477 miliona evra).

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Gvinet Paltrou
Gvinet Paltrou nije izdržala na jeftinoj hrani ni sedam dana

  Američka glumica, Gvinet Paltrou, koja se prošle nedelje priključila kampanji protiv gladi u Njujorku i uzela bon od 29...

Close