Hajdi Klum: Razvod je kao tornado

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on March 10, 2012 4:07 pm

 

Posle sedam godine braka Hajdi Klum i Sil su se razveli. Poznata lepotica kaže da u braku nije sve bilo idilično, ali da su to uspevali da sakriju od javnosti.

“Kada je došlo do razvoda osećala sam se kao da se nalazim u ‘oku tornada’, a mediji su stvorili još jedan koji je nezaustvaljivo jurio ka meni”, slikovito je lepa Nemica objasnila kako se osećala proteklih meseci.

“Ni jedan brak nije savršen, svi imamo probleme, ali kada oni postanu nerešivi, onda je kraj. Ne želim da govorim ni o lepim, a još manje o ružnim stvarima iz našeg braka. Ja sam lavica koja će uvek da se bori za sebe, decu i posao i nemam potrebu da bilo šta više kažem o Silu”, kaže Hajdi u intervjuu za novi broj “Elle” magazina na čijoj je naslovnici.

Ipak, priznala je da joj nije bilo lako, ali je uspela da prevaziđe krize u koje je zapadala posle razvoda.

“Nisam robot, a ni srce mi nije od kamena. Nije lako kada nekome obećate da ćete sa njim biti dok vas smrt ne rastavi i u to ste tada i verovali,a onda se desi krah.”

“Nepremostive razlike” su zvanično razlog kraja sedmogodišnjeg braka, ali američki mediji pišu da je u stvari za sve kriva Silova nevera o čemu ni jedno ne želi da govori.

Par ima troje dece, a Sil je usvojio Hajdinu ćerku iz njenog prvog braka.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Cartier reklama
Reklama za “Cartier” kao film! (video)

  Najpoznatiji francuski proizvođači luksuznog nakita i satova "Cartier" povodom 165 godina postojanja snimili su neverovatnu reklamu koja izgleda kao...

Close