Anđelina Džoli: Nisam tražila ukidanje Republike Srpske

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on January 28, 2012 2:44 pm

 

Poznata holivudska glumica i rediteljka filma “U zemlji krvi i meda” Anđelina Džoli demantovala je pisanje nekih medija u Srbiji da je pozivala na “ukidanje Republike Srpske”.

Njen demanti sadržan je u pismu agenta glumice upućenom Udruženju novinara Srbije (UNS) sa željom da se to objavu u srpskim medijima.

U pismu agenta firme “Endevor” navodi se da bi Džolijeva želela da se u Srbiji objavi da je netačna njena navodna izjava u kojoj je pozivala na ukidanje Republike Srpske, navedeno je u saopštenju UNS-a.

“Nikad nisam pozivala na ukidanje Republike Srpske, i ništa slično nije bilo predmet razgovora na nedavnom sastanku sa predsednikom Obamom”, poručila je Anđelina.

U izjavi koja je dostavljena UNS-u piše i da je netačno da se u filmu tvrdi da je 300.000 ljudi poginulo u sukobu.

“Neki srpski i drugi mediji su ovih dana napali naš film “U zemlji krvi i meda” i ja želim da ispravim pogrešne informacije koje sadrže ti izveštaji. S obzirom na osetljivost teme, opasno je i neodgovorno objavljivati i ponavljati te netačnosti”, kazala je Anđelina Džoli.

 

Tags: , , , , , , , , ,

1 Komentar

  1. nina says:

    moja najbolja glumica

Ostavite komentar


Read previous post:
Rukometna reprezentacija Srbije u finalu!

  Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se po prvi put u istoriji evropskih prvenstava u finale, a do završne borbe za...

Close