Sarkozijevi: Devojčica se zove Đulija

Psssttt....Trač, Zabava — By on October 21, 2011 4:17 pm
Nikola Sarkozi i Karla Bruni

Nikola Sarkozi i Karla Bruni

Predsednik Francuske Nikola Sarkozi i prva dama Karla Bruni postali su u sredu roditelji devojčice, a u četvrtak saopštili njeno ime.

Francuski mediji pišu da je “predsednička beba” na svet došla u sredu uveče, u bolnici “Clinique de La Muette”. Predsednik je proveo sat i po vremena u porođajnoj sali sa svojom suprugom, nakon čega je otišao na zakazani sastanak sa Angelom Merkel. Ispred privatne klinike bili su pripadnici francuskih službi bezbednosti.

Karla (43) je na svom zvaničnom sajtu zahvalila svima na lepim željama, i objavila da se devojčica zove Đulija.

Bivša manekenka i pevačica i Nikola Sarkozi (55) počeli su da se zabavljaju samo mesec dana pošto se francuski predsednik razveo od Sesilije Sarkozi posle 12 godina braka. Francuski predsednik već ima troje dece iz prethodnih veza.

Iz braka sa Mari-Dominik Kulioli (razveli su se 1996. godine) ima dva sina – 24-godišnjeg Pjera i 22-godišnjeg Žana, a trećeg sina Luja, koji sada ima 12 godina, dobio u drugom braku sa Sesilijom Sižane-Albenic, sa kojom se razveo 2007. godine. Karla iz veze sa jednim francuskim filozofoim ima desetogodišnjeg Orelijenea.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Punjeni pileći štapići

Potrebno: 500 gr pilećeg belog mesa 2 crvene paprike 2 kašike brašna 5 trouglova topljenog sira jaje kašičica suvog biljnog...

Close