Rada Manojlović ostavila Milana?

Psssttt....Trač, Zabava — By on January 4, 2013 6:29 pm

 

Rada raskinula sa Stankovićem i našla drugog dečka, a on se muvao s Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijana.

Kako saznaje Kurir, već mesecima u njihovom odnosu ništa ne štima. Stalne svađe i trzavice postale su svakodnevne, tako da i ne čudi što su oboje našli mir i spokoj u novim partnerima!

Dok je Milan imao navodnu avanturu s Nikolijom, ćerkom svoje bliske prijateljice Vesne Zmijanac, Rada je otpočela vezu s javnosti nepoznatim mladićem. A da je stvar poprilično ozbiljna govori i podatak da je najbliže prijatelje upoznala s dotičnim, te da su više puta svi zajedno posećivali beogradske restorane i kafiće. Međutim, očito da je prijatelje zaklela na ćutanje, jer svi samo potvrđuju, ali niko neće da otkrije čak ni njegovo ime.

Još uvek ni Rada ni Milan nisu ni demantovali ni potvrdili ove navode, činjenica jeste da se ovaj par ne pojavljuje često u javnosti, ali oni nikada i nisu u prvi plan stavljali svoju vezu.

Takođe treba napomenuti da njih dvoje nikada i nisu živeli zajedno, pa tako navodi koji tvrde da i dalje žive zajedno ali samo kao cimeri “padaju u vodu”. Milan idalje živi u svom stanu, a Rada u svom kao i pre.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kim Kardašijan i Kanje Vest
Kim Kardašijan ipak snima rijaliti o trudnoći, zaradiće 16 miliona dolara

  Iako je prvobitno izjavila da ne želi da njena trudnoća bude deo rijaliti šoua, Kim Kardašijan se ipak predomislila...

Close