Naomi Kembel napušta modnu pistu

Psssttt....Trač, Zabava — By on December 4, 2009 7:31 pm

Naomi2Najpoznatija tamnoputa manekenka na planeti kaže da sledeće godine definitivno napušta modne piste jer želi da postane majka.

Temperamenta Naomi Kembel (39), koja više od dve decenije suvereno vlada modnim pistama, odlučila je da se povuče i konačno osnuje porodicu.

“Naredne godine će biti tačno 25 godina kako sam u svetu mode i mislim da je krajnje vreme da se povučem. Želim da rodim decu i da se posvetim porodici”, izjavila je Naomi.

“Crna pantera” je već 18 meseci u vezi sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom, a američki mediji pišu da njih dvoje na proleće planiraju venčanje.

“Naomi je svesna da joj biološki sat otkucava i da je krajnje vreme da postane majka”, rekao je izvor blizak slavnoj manekenki.

Izgleda da je Rus zaista uspeo da ukroti “panteru” jer od kada je u vezi sa njim u potpunosti se smirila i poslugu više na gađa mobilnim telefonima.

(Mondo)

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Raskošne lokne

Ovi elegantni talasi savršeno uokviruju lice i vaš dekolte. Frizuru ćete napraviti tako što ćete kosu podeliti u pramenove debljine...

Close