Knjiga ” 52 zavođenja”

Kultura, Zabava — By on October 2, 2011 6:04 pm
Knjiga 52 zavodjenjaJedan par. Jedna godina. 52 zavođenja.

Sećate li se dana kada se jedno drugog niste mogli zasititi? Kada niste mogli da se suzdržite od žvalavljenja na ulici? Kada vas je  “palio” čak i način na koji vaš partner slaže posuđe u mašinu.

E pa, Beti i Herbert takođe pamte te dane, ali posle deset godina braka sećanja su sve bleđa i bleđa.

“52 zavođenja prate Betino i Herbertovo nastojanje da vrate požudu u svoju vezu. Sklapaju pakt po kojem će se tokom jedne godine svake nedelje međusobno zavoditi. No, to ne ide baš tako lako. Da li se seks promenio ili su oni zaboravili kako se to radi?

Pratimo njihov napredak kroz neverovatnu, prosvećujuću i iscrpljujuću misiju tokom koje iskreno eksperimentišu sa uobičajenim i nesvakidašnjim.

Duhovita, dirljiva i povremeno vratolomna, ovo je priča o tome kako je jedan par u tridesetim godinama izgubio inhibicije, rasplamsao sopstvenu strast i vratio se u sedlo.

Komentari na knjigu:

“Knjiga je duhovita, zanimljiva i topla… Čitaoca zavodi mešavinom humora, britanskog karaktera i, iznad svega, ljubavi”. – Kristina Hopkinson, The Spectator Night & Day

“Smešna, dirljiva, bezobrazna, romantična, stvarna. Ova knjiga je zaveštanje bračnog života, a mnogo puta me je naterala da se naglas nasmejem”. – Rejčel Lukas, Tales from the Village

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Tufahije

Potrebno: 650 gr šećera kesica vanilin šećera 600 gr jabuka 100 gr oraha i suvog grožđa 50 gr badema rendana...

Close