Film ” Kako da dresirate svog zmaja”

Bioskop, Zabava — By on April 17, 2010 7:02 pm

animirani film "Kako da dresirate svog zmaja"Ova avanturistička komedija temelji se na knjizi Cresside Cowell, a smeštena je u mitski svet Vikinga i zmajeva koji duvaju vatru. U središtu priče je vikinški tinejdžer Štucko (Jay Baruchel) koji živi na ostrvu Berku gde je borba sa zmajevima svakodnevna pojava. Mladićevi napredni pogledi na svet i nekonvencionalan smisao za humor ne dopadaju se ostatku plemena, a ni poglavici Stamenku Silnom (Gerard Butler) koji je ujedno i njegov otac.

Nakon što se Štucko uključi u trening za dresuru zmajeva u kojem učestvuju i ostali tinejdžeri – Astrid (America Ferrera), Šmrkavko Glasni (Jonah Hill), Ribonogi (Christopher Mintz-Plasse) i blizanci Kamenko (Kristen Wiig) i Kamenoglavi (T.J. Miller) – on vidi svoju priliku za dokazivanjem da može postati borac. Međutim, kada sretne povređenog zmaja, kasnije se i sprijatelji sa njim, njegov svet se okrene naglavačke.

Ono što je započelo kao Štuckova jedina šansa za dokazivanjem pretvara se u priliku da celo Štuckovo pleme krene sasvim novim smerom.

Glavne uloge: Džerard Batler, Jay Baruchel, America Ferrera, Jonah Hill, Craig Ferguson, Kristen Wiig, TJ Miller

Trajanje: 98 minuta

Žanr: Animirana avanturistička komedija

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Marija Šerifović ima devojku u Hrvatskoj?!

Priče koje već godinama prate evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović da je naklonjena istom polu, dodatno je podgrejao podatak da je...

Close